SZOLGÁLTATÁSAINK

Az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk vásárlóinknak.
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás ha az adott vásárlás szállítási díj nélküli végösszege meghaladja a 40 000 Ft-ot.

Pénzvisszafizetési garancia
100%-os visszafizetési garancia. Ha bármely okból mégsem vagy elégedett a nálunk vásárolt termékkel, lehetőséget biztosítunk a teljes pénzvisszatérítésre.
Szakmai tanácsadás
Ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk személyre szabott javaslatokat adni az adott helységnél használandó stílusnak megfelelően az üzletünkben található tapétákból, kiegészítőkből.
Kedvezményes kuponok
Spóroljon már a következő vásárlásnál. Kedvezmény a vásárlás végösszegéből a kuponon leírtak szerint. Egy vásárláshoz egy kupon váltható be.

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg.
Ennek megfelelően tartalmazza az ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.
Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit.
A webáruházunkon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja az ÁSZF rendelkezéseit és az ÁSZF maradéktalanul az Ön és az eladó között létrejövő szerződés részét képezi.

ADATVÉDELEM

működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő szolgáltatást nyújthasson.

A Decor-All6 Korlátolt Felelősségű Társaságteljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltaknak.

Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján készült, figyelemmel a 2011. évi CXII. törvény tartalmára, amely az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szól.

A Decor-All6 Korlátolt Felelősségű Társaság elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

A Decor-All6 Korlátolt Felelősségű Társaság a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát biztosítsa.

A Decor-All6 Korlátolt Felelősségű Társaság adatkezelési gyakorlatát az Adatkezelési szabályzata tartalmazza.